Renovera med totalentreprenad

Välkommen till vårt företag som kan erbjuda olika typer av byggprojekt och renoveringar med totalentreprenad. Inget projekt är det andra likt, därför skräddarsyr vi alltid vårt tillvägagångssätt efter kunden och uppdraget. Med en personlig service i fokus erbjuder vi den bästa möjliga lösningen för olika typer av totalentreprenad Västerås – från badrumsrenovering till att bygga hus.

Det första vi gör är att förstå ditt uppdrag och dina behov. Vilka önskemål och planer har du? Berätta gärna i detalj. Här kan du läsa om våra tjänster. Vår säkerhetsgaranti är inte bara vår kunnighet utan även vårt stora nätverk av  hantverkare och underleverantörer som vi jobbar med. Samma kvalitetsgaranti kan vi lämna när det kommer till det använda materialet. Både beställning och leverans ingår i vårt jobb och vi ser till att allt material kommer i tid så att ditt uppdrag blir slutfört.

Före renovering:

Bilden kan innehålla: tabell, inomhus och utomhus

Efter renovering:

Bilden kan innehålla: personer som sitter, tabell och inomhus

Så här går vår renovering till

Efter att vi skapat oss en bild om bygget eller utrymmet som ska renoveras gör vi en beräkning på ytan som vi ska arbeta med. Materialförbrukningen och tidsåtgången ingår i beräkningen. Totalkostnaden för varje jobb omfattar både utfört arbete, material och eventuella extra kostnader. Den är även anpassad till själva uppdraget.

Om det gäller ett nybygge eller renovering går vi igenom alla ritningar och gällande planer innan vi sätter igång med vår offert. I vissa fall behöver vi även prata med din arkitekt för att försäkra oss om alla detaljer. Slutligen presenterar vi vår offert för dig. Inga dolda kostnader, inte extra utgifter tillkommer! Arbetsplaneringen börjar strax därefter.

Vi sätter igång efter att kunden har sagt ”Ja”

Vår arbetsplanering och själva arbetet sätts igång först efter att du som kund har godkänt vår offert. Du får ta dig den tid du behöver och så många konsultationer med oss som krävs för att ta beslutet. Väljer du att jobba med oss kommer vi att hålla dig uppdaterad om vårt arbete under alla dess skeden.

Våra medarbetare är certifierade och skulle vi behöva anställa extra hjälp garanterar vi att deras insats är minst lika bra. Efter slutfört arbete gör vi en slutlig besiktning där vi intygar projektets slutgiltiga läge. Välkommen till oss om du behöver en totalentreprenad!