Om oss

Vi på ByggA Hus & Modulmontage AB har flera års erfarenhet i branschen och en bred kunskap som sträcker sig hela vägen från nybygge till rivning. Vår vision är att vara det självklara valet vid totalentreprenad och jobbar flitigt för att nå dit. För vi vet att nöjda kunder skapar vidare förtroende och föder mer jobb. Därför siktar vi alltid mot att ge kunden en så behaglig resa mot sina renoveringsdrömmar som möjligt.

Alltid uppdaterade, alltid redo

Erfarenhet är bra, men det är inget man kan upprätthålla en totalentreprenad-firma på. För att kunna erbjuda en så bra service som möjligt måste man nämligen hänga med i svängarna. Branschen och kundernas renoveringsdrömmar är i ständig förändring och vi är därför noga med att utbilda vår personal så att vi alltid kan ge bästa möjliga service, vad du som kund än begär. Så går du i renoveringstankar eller kanske bara vill veta mer om oss och våra tjänster så är det bara att höra av dig, vi finns där – redo att dela med oss av vår kunskap.

Med kunden i fokus hela vägen

Totalentreprenad innebär att man som företag kan erbjuda allt inom renovering; från projektering till produktion. Detta kan vi, och vi anser att inget uppdrag är för stort, men inte heller för litet. Vi har tidigare tagit oss an både små renoveringsuppdrag till byggen av hela hus och kommer fortsätta göra så. För vi vill finnas där hur stora eller små dina planer än är, och fortsätta finnas där hela vägen tills projektet är färdigställt.